F-Secure Rescue CD 3.14 Build 44905

pagal | 2012 01 22

Šis nemokamas kompaktinis diskas, tai paskutinė viltis apsaugoti savo kompiuterį ir duomenis nuo virusų ir kenkėjiškos programinės įrangos.  Kadangi daugumą virusų pradeda veikti vos tik įsijungus Windows operacinėje sistemoje, jos per tą laiką gali lengvai atjungti antivirusines programas ir kompiuteris liks apkrėstas. Tuo atveju mums padės tik tokios apsaugininkės, kurios veikia dar prieš užsikraunant OS, tokia būtent ir yra „F-Secure Rescue CD“. Ji ne tik išvalys kompiuterį nuo kenkėjų, tačiau ir apsaugos kompiuteryje laikomus duomenis. Ši apsaugininkė yra .ISO formato, dėl to ją reikia įrašyti į kompaktinį diską naudojantis nemokama programa Daemon Tools. 

Pastaba: įkišus kompaktinį diską ir perkrovus kompiuterį, BIOS atmintyje turi būti nustatyta jog visų pirma skaitytų informaciją iš CD,o ne iš kietojo disko.

English:

Boot scan your computer with this tool.

F-Secure Rescue CD is a handy utility that will help you securely boot up the computer and check the programs installed when your computer doesn’t start due to malware corrupting or you suspect that the security software is compromised.

Rescue CD was designed to also help you with more advanced repair and data recovery operations.

Requirements:

· At least 512 MB of RAM
· Can start up from a CD
· Connected to the Internet or able to use a USB drive

 

VN:F [1.9.13_1145]
Reitingas: 0.0/10 (0 balsų)
Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive




Parašykite komentarą